header_pic1.jpg
2016-10-23
Directeur
Museum van 5L en 6L
De leerlingen van het vijfde en zesde leerjaar maakten zelf een museum van alle dingen die ze leerden tijdens hun openluchtklas. Dit museum stelden zij voor aan hun ouders en de leerlingen van alle klassen. Het museum was een succes!

 

2016-10-07
Directeur
Openluchtklas derde graad
De leerlingen van het vijfde en zesde leerjaar gingen begin oktober op openluchtklassen in Poperinge. Door museabezoeken, een bezoek aan Tinecot en het bijwonen van The last post in Ieper leerden ze veel over de wereldoorlog. De leerlingen verlegden ook hun eigen grenzen door het muurklimmen en het hoogteparcours. Ook samenwerken was tijdens de openluchtklassen heel belangrijk om de teambuildingsactiviteiten en het vlotten bouwen tot een goed einde te brengen. De foto's nemen je mee op avontuur samen met 5L en 6L!

 

2016-09-23
Directeur
Verkiezing miss en mister Fluo!
De hele week werd er in de school in elke klas rond verkeer gewerkt. Elk kind mocht ook zijn eigen fluojas pimpen. En de resultaten waren mooi! Vrijdag was het dan de grote miss en mister Fluo verkiezing! Nu is het natuurlijk belangrijk dat elk kind deze fluojas draagt om beter zichtbaar te zijn in het verkeer.

 

2016-09-16
Directeur
Strapdag 2016
De strapdag was een echt succes! Bijna alle kinderen kwamen al stappend, trappend of met het openbaar vervoer naar school. De dag werd feestelijk afgesloten met het straplied.

 

2016-09-16
Directeur
Derde kleuterklas bezoekt 'Mobipop'
De kinderen van de derde kleuterklas brachten vandaag een bezoek aan 'Mobipop', een verkeersevenement rond Aya in de gemeente Jette. Tijdens dit evenement deden de kleuters allerlei activiteiten rond verkeersveiligheid. Neem een zeker een kijkje op de foto's!